Иван Нацевски на Македонско радио за грбовите на Александар Македонски

Хералдика

Членот на Македонското хералдичко здружение, Иван Нацевски, во своето гостување на Македонското радио на 21.10.2016 година зборуваше за грбовите на Александар Македонски и нивната распространетост во европската средновековна култура.

Слушнете ја емисијата во целост: