Објавен „Mакедонски хералд“ број 9

Вести

Македонското хералдичко здружение на својата веб страница го објави 9-от број на „Македонски хералд“. Во него можете да прочитате за предлогот за хералдички грб на Република Македонија, за новите грбови и знамиња на неколку општини, како и за 20-годишнината на знамето на Република Македонија.

Македонски хералд

МАКЕДОНСКИ ХЕРАЛД 9